Despre

Pastry chef de 7 ani. Am lucrat in Londra si in Bucuresti.

In Londra am lucrat la Primrose Bakery, Ottolenghi, Peyton&Byrne, Oree Boulangeries, Harrods si Cakes and Bubbles by Albert Adria.

Blogul il am din 2011. In tot acest timp, a trecut prin multe schimbari ca sa ajunga la forma sa prezenta si finala. Aici ma joc cu ingrediente si imagini.

Formator de cofetarie si trainer certificat de Institutul Roman de Training. Experienta de 2 ani la Horeca School, unde predau cursuri de initiere in cofetarie, cursuri de calificare de cofetari si masterclass-uri pe diferite teme.

Specializari:

2021
Decembrie – Masterclass Karim Bourgi – Horeca School
Noiembrie – New Pastry Vision cu Hans Ovando
Octombrie – French Touch II cu Emmanuel Hamon
Mai – French Touch cu Emmanuel Hamon

2020
August – Tarts & Travelcakes Masterclass cu Tanya Novak
Februarie – Danish Program cu Hans Ovando
Februarie – Bread {R}evolution cu Josep Pascual
Februarie – Valentine’s Chocolate Masterclass cu Fabio Nazzari

Cursurile mele de cofetarie (Horeca School):

Trainer la Cursurile de calificare cofetari-patiseri
Curs de eclere moderne
Curs de tarte moderne
Curs de initiere in cofetarie/curs de weekend
Curs de aluat dospit – Babka si brioche
Curs cofetarie gluten-free
Curs Vitrina moderna – prajituri pentru cofetaria ta
Curs de Torturi clasice

Let’s connect – LinkedIn Instagram

  1. Dan Anghel says:

    Mă bucur să descopăr oameni cu pasiuni, talente si credinţe. Cred că munca, ambiţia şi pasiunea sunt singurele lucruri care fac diferența. Pasiunea este mărturia unui entuziasm ce îţi oferă, ce naşte în tine un ţel, te face să aspiri la ceva măreţ, te face să muncesti, doar că munca devine o plăcere. Orice muncă făcută cu plăcere are rezultate mult mai bune şi se cheamă pasiune. Felicitari Cristina, mult succes in continuare, Doamne ajuta!

  2. Lana says:

    Mă bucur mult că am descoperit acest blog plin de reţete care mai de care, dar nu foarte sofisticate. Te felicit şi aştept şi alete reţete, le voi citi şi le voi încerca cu mare drag

  3. roxana says:

    Buna,
    Am descoperit de curand blogul tau si ma intrebam daca acum esti in Romania. Daca da, este un loc unde prajituresti acum (acum, dupa ce se termina carantina…) in tara? Tare as vrea sa incerc prajiturile tale.
    Multumesc!

    1. Anason cu Lapte says:

      Bună Roxana. Mulţumesc că mi-ai scris. Sunt în ţară acum, da. Lucrez la Horeca School, ca instructor de cofetărie. Momentan predau, nu mai lucrez într-o cofetărie. O zi frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.