Pe unde am apărut şi am gătit sau am vorbit despre blog, pasiunea mea pentru cofetărie şi experienţa de chef.
- Trend HRB – Despre deschiderea laboratorului de cofetarie Zmeur”
- Restocracy – „Ca profesori, suntem responsabili de educatia viitoarelor generatii.”
- Click pentru femei – Patiserul care a lăsat Londra pentru România
- Antena3.ro – Secretul cozonacilor pufosi de Craciun
- Click!.ro – Desert pentru seara de Revelion
- Metropola TV – Emisiunea „Dimineti cu Georgia”, 28.12.2020
- Pixelgrade.com – An honest take on what it means to be a pastry chef
- IoanaBaldea.com – O conversaţie cu Cristina Mehedinţeanu
- A doua emigrare – emisiune TVR3
- Andra Iliaş – Prăjituri fără gluten, eveniment Horeca School
- Horeca Culinary School – echipă cofetari
- Decât o revistă, DOR.ro – Reîntors din Londra, un pastry chef îşi caută echilibrul acasă
- Ep.54 Gatesc cu prietenii – video cum pregătim bezea italiană cu Diva în bucătărie
- Chef Talks (Ep20) emisiune cu Marius Tudosiei
- Sănătatea în Bucate, emisiune Digi24 – apariţie 23 decembrie 2018
- #RomâniaPlecată (3) – interviu cu Oana Botezatu
- Romania-insider.com – Romanian pastry chef at Harrods luxury department store in London
- Femeia.ro – interviu – Pastry chef în ţara lui Shakespeare
- Femini.ro – interviu cu blogul Anason cu lapte
- Sănătatea în Bucate, emisiune Digi24 – apariţie 9 Noiembrie 2014
- Damaideparte.ro – Interviul săptămânii: Să facem cunoştinţă cu pasiunea Cristinei!
- Restograf – blogerii culinari devin bucătari cu acte-n regulă