Dedic acest post amicului meu David care a avut timpul si rabdarea sa-mi explice ce este acela un hashtag.

Acum ceva timp nici nu aveam cont de Twitter. Multe s-au schimbat insa pe parcurs. Inainte de a avea ideea acestui blog, m-am gandit sa creez un hashtag pe Twitter, #cemaigatim, unde sa se stranga informatii despre gatit, mancare, bucatari, link-uri catre retete sau tips&tricks legate de acest subiect. Prima mea tentativa a cam esuat, pentru ca nici nu m-am tinut foarte bine si mult de treaba asta. Era primul meu hashtag creat si aveam multe de invatat inca. Totusi, prietenele mele Crina, Andreea si Liana m-au sustinut si ajutat atunci. Mersi fetelor!

Acum vreau sa revin la hashtag pentru ca ar fi frumos sa vad cum/daca incep twitteristii sa comenteze despre acest subiect. Am vazut multe informatii despre multe domenii din august anul trecut, anul intrarii mele pe Twitter, si acum, dar mai putine despre mancare si gatit.

Mi-ar placea sa vad Twitter-ul cum se transforma intr-o mini bucatarie virtuala, unde fiecare contribuie cu ingredientele specifice si personale pentru a crea un mix savuros.

Asa ca lansez o provocare! Haide sa twitterim #cemaigatim. Eu una sunt foarte curioasa sa vad cu ce se desfata lumea acasa in propria bucatarie. Voi nu?

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.