DSC_0781

În două zile începe toamna şi cu ocazia aceasta şi marea borcaniadă. Gemuri, dulceţuri, zacuscă, gogoşari, castraveţi muraţi şi multe alte bunătăţi. Pe lângă ingrediente bune şi gustoase, avem nevoie şi de multe borcane şi etichete ca să ţinem minte ce am pus la borcan.

Aceste etichete le-am făcut într-o zi când mă simţeam mai creativă şi am stat puţin departe de bucătărie. Nu ştiu cum era la voi la şcoală ora de desen, dar eu abia aşteptam să înceapă şi îmi făceam mereu temele cu seriozitate. M-am întors puţin în timp cu ocazia asta şi m-am bucurat. Este o activitate foarte relaxantă şi vă garantez că o să vă placă şi vouă.

DSC_0786-1

Tot ce vă trebuie ca să puteţi face şi voi acasă este să luaţi nişte coli de hârtie colorată, bucăţi de materiale pe care le puteţi recicla, carioci, creioane colorate, lipici şi orice alte mici “ajutoare”  şi multă muzică bună. Tăiaţi şi decupaţi hârtia în forme diverse: pătrate, rotunde, dreptunghiulare sau forme de fructe şi legume. Pentru un aspect personal, scrieţi de mână numele conţinutului, data sau le puteţi lăsa goale. Puteţi să vă jucaţi mult cu texturi, culori, tipuri de scris ca să iasă ceva frumos.

DSC_0802-1

Puteţi apoi să împodobiţi borcanele voastre cu aceste etichete şi vor arăta minunat de primitoare şi o să aibă un aer familiar, ca acasă. În plus, le puteţi face cadou. O să fie cu siguranţă ceva original şi de apreciat.

DSC_0826-1

DSC_0806-1

Şi un mic preview ca să vă convingeţi. Am decorat un borcan cu o bucată de material şi o etichetă în trei straturi. Rămâne de văzut ce voi pune în el!

DSC_0839

Spor şi multă imaginaţie!

CategoriesDe suflet
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.