In ultimul timp am stat cam mult afara din bucatarie, recunosc. E vara, e cald si ce-i mai frumos, s-au deschis terasele. Asa am ajuns joia trecuta la Slideluck Potshow sau pe romaneste, Arta si Potol, la Café Verona. Ma invitase si prietena mea Mada asa ca nu puteam sa refuz. Multumesc Mada!

Tot ce intelesesem la inceput despre eveniment au  fost 3 cuvinte: arta, mancare si jazz. De ajuns ca sa cred ca evenimentul asta parca fusese creat special pentru mine. Combinatia mi s-a parut perfecta si mi-am zis ca nu este un eveniment pe care sa-l ratez.

Pentru inceput s-a servit mancarea, sarata si dulce, pe platouri si a fost lasata prada privirilor infometate si pofticioase din jur: pachetele de primavara, muffins, chocolate chip cookies, croissanturi si fursecuri. Seara a debutat bine, din punctul meu de vedere.

 Eram insa curioasa sa vad si partea artistica, 50% romaneasca, 50% straina. O surpriza pentru mine a fost prezenta initiatorului proiectului la eveniment, americanul Casey Kelbaugh, care a vorbit foarte simplu si pe scurt despre eveniment, printre altele spunand: “Slideluck Potshow is about bringing community together through food and art.”

Am privit apoi in semi-intuneric proiectii cu poze si filmulete de Cosmin Bumbut, Alex Galmeanu,Cornel Lazaia, Nicolae Comanescu, Roman Tolici si altii. Pozele in poze vorbesc de la sine despre cat de frumoase au fost.

 

Din pacate, partea straina si concertul de jazz la care visam le-am ratat, dar o sa recuperez urmatoarele dati.

Per total mi-a placut seara. M-am revazut si cu multi prieteni de care mi-era dor, am stat de vorba la un cookie, am ras, am povestit, totul intr-un cadru prietenos, muzical si artistic. Astept si urmatoarele editii!

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.