Saptamana trecuta m-a invitat prietena mea Mada la un gratar. Nu la orice gratar insa, ci la Grill Champions Tour, un adevarat cooking show, sustinut de doi campioni mondiali la barbecue – Don Caruso si Don Marco. Evenimentul s-a tinut la Institute, the Café, si cu ocazia asta am vizitat si eu pentru prima oara cafeneaua, fiind deja foarte curioasa de la pozele lor frumoase de pe facebook.
Foarte draguta cafeneaua, oamenii de acolo, atmosfera calda si prietenoasa si cu muzica foarte foarte buna. Pe gustul meu.
Gratarul chiar a fost un show, bucatarii foarte simpatici, am reusit sa schimb cateva cuvinte cu ei si mancarea a fost delicioasa. Nu sunt singura care poate sa va confirme; acolo m-am intalnit si cu Pandutzu, David, Tina, Alex si Carmen. Nu ne mai vazusem de ceva timp si cu ocazia asta am stat si noi de vorba, am mancat impreuna si am degustat un vin foarte bun de la Corcova. La plecare am si primit un goodie bag cu o sticluta de vin si un amestec de condimente preparat de unul dintre campioni.Yey!
M-am gandit ca cel mai bine ar fi sa il si folosesc asa ca am facut gratar si ii dedic aceasta reteta Madalinei. Te pup si mersi pentru invitatie! 🙂
Ingrediente
- 6 pulpe de pui
- condimentul magic al lui Don Marco pentru gratar (se pot folosi desigur si alte condimente pentru gratar, o sa revin aici cu idei)
Timp de preparare: 1 ora si 20 de minute
Mai intai crestam putin pulpele de pui ca sa se patrunda bine.
Apoi le asezonam cu mirodeniile speciale si le lasam 20 de minute ca sa se patrunda bine. Se pot lasa si mai mult.
Incingem bine gratarul si asezam pulpele pe el. Le lasam pana carnea e bine facuta. Eu le-am lasat aproape o ora si intre timp le-am intors pe fiecare parte.
Bon appétit!
Va las acum sa admirati cateva poze de la eveniment.