Bucataria Cristinei is back in business! 🙂 Cum va spuneam si in postul trecut, mi s-a facut dor de gatit. M-am gandit ca mai este putin din vara si scapam de caldura asta, dar din pacate si de legumele proaspete asa ca sa profitam cat mai putem. In plus, mai tineti minte busuiocul pe care l-am plantat acum cateva luni? Acum a crescut si este numai bun de folosit in bucatarie. De la un ghiveci am ajuns la 6 si sunt toate foarte frumoase. So proud!

Reteta pe care am pregatit-o pentru voi este foarte usor de facut, gustoasa si proaspata.

Ingrediente

pentru 2 persoane

  • 2 rosii medii (ar putea fi si mai mici ca sa potriveasca mai bine cu feliile de mozzarella)
  • 250 gr. mozzarella (o punga adica si este mai bine sa cumparati una care are o forma rotunda, eu nu am gasit de data asta in magazin)
  • busuioc proaspat (cules din ghivecele proprii)
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Timp de preparare: 5-7 minute

Mai intai taiem rosiile rondele si mozzarella la fel.

Apoi incepem sa ne jucam cu formele si culorile. Eu am creat un mic turnulet cu straturi de rosie, mozzarella, rosie, mozzarella. Nu-l facem totusi prea inalt pentru ca este mai greu de mancat, taiat si poate cade. La final, presaram ulei de masline, sare si piper si decoram cu frunze de busuioc.

Nu-i asa ca arata bine?

Bon appétit!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.