In Bucataria Cristinei s-a intamplat ceva nou. Am creat o salata. 🙂 Nu am gasit reteta aceasta pe nici unde asa ca am botezat-o dupa numele meu. Nu este un act egoist sau narcisist, ci este o salata care imi place mult si ale carei ingrediente le-am ales eu.
Acum vreau sa o impart si cu voi. Sper sa va placa.
- 1 conserva de ton
- 3 rosii mari
- 2 ardei grasi
- 3 oua fierte
- 1 ceapa alba mare
- sare
- piper
- ulei de masline
Timp de preparare: aprox. 10 minute
Mai intai taiem ceapa cubulete. Niciodata nu ma pot abtine sa nu plang in etapa asta. Nu am gasit inca un leac. Ceapa taiata o turnam in castron si peste punem sare, piper proaspat macinat si ulei de masline.
Apoi adaugam tonul. Puteti pune mai multa cantitate de ton daca doriti.
Rosiile si ardeiul gras il taiem tot cubulete si le punem peste salata. La final adaugam ouale fierte taiate rondele. Nu-i asa ca arata bine? Culorile fac tot.
Bon appétit!
P.S. Voi ce ingrediente ati alege pentru salata voastra?
F tare,nu m-as fi gandit sa combin oua cu ton, dar arata delicios de frumos. Ummm, la salata de obicei: rosii, ceapa, castraveti, piper, ulei (de masline de preferat) saau ton, porumb, ceapa, ardei gras (rosu). eu le combin dupa ochi si dupa legumele care imi plac. P.S: cand ma inviti si pe mine la masa?….iar:-„
Ma bucur ca iti place Liana. Chiar este buna combinatia. 🙂 Cand vrei tu my dear, stam, gatim si povestim.
Imi place foarte tare salata de peste pe care o fac eu (salata verde, ceapa verde, putin ton bucati, porumb dulce,ccrutoane, ulei de masline f putin si zeama de la o lamaie)
Suna foarte bine reteta ta. Trebuie incercata. Mersi! 🙂