M-am gandit sa incep luna cu ceva dulce asa ca am apelat din nou la Good Food pentru inspiratie. Am dat peste o prajitura care se prepara foarte repede, cu ingrediente putine si bune. Mi s-au marit ochii ca la un copil atunci cand vede ceva ce trebuie neaparat sa aiba. Va recomand desertul si mai ales sa il savurati in compania unui prieten. Viata are un gust mai bun atunci cand imparti ceva dulce cu cineva.
Ingrediente
- 4 biscuiti cu unt (eu am pus mai multi, nu mi s-au parut de ajuns)
- 300 gr. crema de branza
- coaja rasa de la o lamaie
- 2 linguri de zahar pudra
- dulceata de coacaze (in reteta se foloseau fructe de padure congelate si pasate, oricum se poate folosi orice topping)
Timp de preparare: 15 minute
Sa ne apucam deci. Mai intai punem biscuitii intr-o punga de plastic si ii maruntim cu un facalet. Nu foarte mult, trebuie sa ramana bucatile potrivit de mari. Asezam primul strat al desertului in pahar sau cupa, ce avem.
Apoi batem crema de branza cu coaja rasa de la o lamaie si zaharul pudra. Cand e gata o turnam peste stratul de biscuiti si o nivelam cu o lingurita.
Pe deasupra turnam dulceata de coacaze si gata desertul.
Bon appétit!
Raureni? 🙂 si eu sunt mare fan
Gemul nu era de la Raureni, dar si acelea sunt bune. Si mai bune sunt insa gemurile facute in casa. 🙂