Am iesit putin din bucatarie si am fost la primul meu festival de acest gen. Este primul dintr-o serie lunga la care mi-am propus sa particip. M-a atras in primul rand tema acestei editii, Pizza & Pasta, si mai ales Turnul de Pizza promis de catre organizatori.
Ce mi-a placut
- Standurile cu diverse produse traditionale, italienesti si dulciuri
- Ideea unui Turn de Pizza
- Cuptorul de pizza, unde se prepara pizza in aer liber
- Faptul ca pizza din turn a fost servita gratis participantilor la festival; a fost buna
- Gazpacho, supa rece de rosii, gustata pentru prima oara; yummy
- Atmosfera a fost placuta, spatial fiind relativ mic
- Am plecat de acolo cu 2 numere din Good Food 😀 (multe idei pentru multe retete)
Ce nu mi-a placut
- Pastele nu au fost prezente pe perioada vizitata de mine, cel putin
- Micii, care nu mi s-au parut ca au legatura cu tema aleasa
- Ma asteptam la mai multa pizza, diverse sortimente, retete, degustari (idem si pentru paste)
- Aspectul turnului de pizza; putea fi implementata ideea mai bine
Eu am vizitat festivalul in prima zi si poate ca pana duminica, ultima zi, si pastele isi vor face aparitia. Oricum felicit organizatorii pentru asemenea initiative delicioase! Abia astept urmatoarea editie Bucharest Food Festival din septembrie, Pastrama si Branzeturi.
Am facut si cateva poza incercand sa surprind cat mai bine atmosfera de la festival. Enjoy!
mancarea nu-i facuta sa te uiti la ea, cel putin nu pentru mult timp. sper sa fie cu degustari de acum inainte
Te referi la festival sau la blog? 🙂