Pastaile de vanilie sunt printre cele mai valoroase ingrediente din cofetarie.
Sunt rafinate si dau o nota de eleganta deserturilor.
Aroma si parfumul natural dau un gust deosebit cremelor, infuziilor si blaturilor.
Sunt cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem pastaile ca sa ne asiguram ca sunt de calitate.
1. Pastaile trebuie sa fie mari, carnoase si moi. Inseamna ca sunt proaspete si pline de miez.
2. Cea mai buna sursa si cea preferata de chefi este din Madagascar.
3. Sunt foarte parfumate si miros natural. Nu au miros puternic de esenta.
4. Sunt ambalate in vid atunci cand sunt cumparate direct de la importatori.
5. Sunt pline de miez, nu uscate si goale.

Sursa mea este Vanilie de Madagascar si mereu sunt multumita de pastaile pe care le primesc de la ei. Sunt cele mai bune din toate pe care le-am incercat.
Foloseste Codul Cristina15 si beneficiezi de 15% reducere la orice achizitie. ❤︎
Vezi Video pe Instagram cum arata pastaile de Madagascar.
Tu le-ai incercat?