C

Curs de cofetarie in weekend 2021

V-am spus deja că sunt trainer de cofetărie şi patiserie la Horeca School. Acolo, la şcoală, se întâmplă multe lucruri frumoase şi dulci. Eu sunt implicată în cursurile de calificare de lungă durată, curs de cofetărie de weekend şi cursuri de specializare de o zi.

Vreau să vă povestesc însă despre cursul de cofetărie de weekend. A ajuns să-mi fie foarte foarte drag şi este unul dintre preferatele mele. Aşa cum îi spune şi numele, acest curs are loc sâmbăta şi are un profil mai relaxat şi fun. Ne întâlnim dimineaţa, de la ora 10:00 şi până la ora 14:00 vorbim despre cofetărie şi patiserie, pregătim prăjituri, fursecuri, torturi, descifrăm reţete şi tot felul de subiecte legate de acest domeniu minunat.

Toată lumea caută un loc de refugiu zilele acestea, unde să mai uite de probleme, să se distreze şi să înveţe ceva folositor. Cele 4 ore de cofetărie la Horeca School au devenit un astfel de loc pentru toate doamnele şi domnişoarele care ni s-au alăturat până acum.

Prima ediţia a acestui curs, denumit “Cofetar în weekend” a debutat pe 4 iulie 2020. Am petrecut atunci 7 sâmbete împreună cu 11 fete drăguţe şi pasionate de arta cofetăriei. Am vorbit vrute şi nevrute despre acest domeniu fascinant şi am aflat secretele aluaturilor perfecte, celor mai gustoase fursecuri, delicioase creme, checuri, eclere şi torturi.

Cursul a fost unul complex, care a atins câte puţin din fiecare subiect important din cofetărie. Mai exact, ce am făcut?

Am început călătoria noastră dulce cu cele mai îndrăgite şi simple produse de cofetărie, şi anume fursecurile, am continuat cu tartele dulci, am copt eclere şi le-am umplut cu creme, am copt Babka, checuri şi muffins cu ciocolată, torturi clasice, precum Carrot cake şi tort cu mousse de ciocolată şi am finalizat cursul cu cele mai frumoase şi moderne torturi – entremet-uri. Adică nişte torturi mai fancy, dar la fel de bune, promit.

Vă invit la mine pe profilul de Insta ca să vedeţi toate imaginile în Highlights. Ne-am super distrat.

De ce vă scriu acum despre curs? Am ajuns la ediţia a4a. Grupa nouă abia a început. Nu vă întristaţi însă pentru că dacă sunteţi interesaţi, vă puteţi înscrie la cursul din mai. 🙂

Vă invit atunci alături de mine şi alţi cursanţi îndrăgostiţi de cofetărie să învăţăm să pregătim cele mai bune şi frumoase prăjituri şi torturi. Formatul este acelaşi – 7 sâmbete, 7 teme diferite, de la 10 la 14 (cu menţiunea că uneori stăm un picuţ mai mult pentru că torturile necesită timp, deh.) O să vă placă însă la şcoală şi nu o să mai vreţi să plecaţi.

Asta vă promit.

Detalii găsiţi şi pe site despre curs, preţ şi ce oferim, dar eu aici vă mai scriu doar atât. Meritaţi 4 ore pe weekend ca să mai scăpaţi de griji, să învăţaţi ceva nou şi creativ, să puteţi face cele mai bune şi dulci prăjituri pentru cei dragi, dar şi pentru voi înşivă. Un pic de răsfăţ face mult bine.

Eu lucrez de 7 ani în domeniu deja. Am învăţat câte ceva. Îmi place cofetăria şi îmi plac prăjiturile.

Aş vrea să împărtăşesc şi cu voi această pasiune şi să pot da ceva înapoi. So, dacă sunteţi şi voi pasionaţi, mai faceţi pe acasă ceva dulce din când în când sau chiar deloc, dar vreţi, vă aştept cu drag la cursul de cofetărie de weekend!

Love and cake! ♥

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.