Curs de tarte moderne. Imi plac tartele foarte mult. Este foarte interesanta combinatia de aluat crocant si dulce si o crema fina. Tartele sunt asa versatile si se pot crea nenumarate modele si combinatii.

Tartele au fost mereu la moda si populare. Tarta clasica este cea cu crema de vanilie si decor din fructe proaspete. Este cel mai bun desert de vara, in afara de inghetata sau gelato. Azi, insa cofetaria a avansat foarte mult si s-au modernizat si tartele.

De la o simpla coaja umpluta cu crema si decor s-a ajuns la tarte cu coji colorate si de diferite forme, insertii de blaturi, jeleuri, elemente crocante. O tarta moderna poate sa fie compusa chiar si din 7 elemente, de aceea este mult mai complexa si necesita multa tehnica si cunostinte de cofetarie.

Va invit la cursul meu de tarte moderne din 17 mai unde vom lucra impreuna aceste tarte minunate si frumoase.

Cui i se adreseaza cursul?

Acest curs este pentru toti pasionatii de cofetarie. Este un curs de nivel mediu, care se adreseaza si celor care vor sa pregateasca tarte acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.

Ce facem la curs?

5 retete de tarte moderne compuse din mai multe elemente

  • Tarta cu crema de migdale si zmeura (coaja clasica, gem de zmeura, crema de migdale, coulis de zmeura, decor)
  • Tarta cu curd de lamaie si yuzu si bezea (coaja clasica, curd, bezea italiana)
  • Tarta cu ciocolata si caramel sarat (coaja de cacao, caramel sarat, ganache de ciocolata amaruie, ganache montee de ciocolata neagra, decor)
  • Tarta cu bavareza de vanilie si fructe rosii (coaja rosie, blat genoise, sirop de lamaie, coulis de zmeura, bavareza de vanilie, glazura nappage, decor din fructe)
  • Tarta exotic (coaja clasica, blat dacquoise de cocos, alcool, confit de mango, crema de mango, glazura nappage, decor din marshmallow cu cocos)

Cat dureaza cursul?

Cursul are o durata de 2 zile de la 9.30 – 18.00.

Unde are loc cursul?

Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.

Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele si o cutie cu felii de tarte la final de curs. Se acorda diploma de participare din partea scolii.

Detalii de inscriere aici.

Parteneri

Deliciu de Ciocolata – furnizori de materii prime si ustensile de cofetarie
Debic Global – frisca si unt
Omnia Gusti – furnizori de materie prima Horeca
Bamix – cel mai bun mixer cu imersiune
Horecons Profesional – echipamente profesionale si consultanta Horeca
Coldline Romania – echipamente frigorifice profesionale
Belcolade Chocolate – ciocolata belgiana
Puratos Grup – furnizor de materie prima
Vanilie de Madagascar – vanilie de calitate
Gusta Pro – furnizor de materii prime si ustensile de cofetarie
Microgreens Romania – furnizor de microplante, fructe si legume

Update – imagini de la curs ♥

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.