Va invit la un nou curs cu tema Tarte moderne, prima editie pe anul 2023. Acest curs este dedicat in totalitate aluatului fraged, cu ajutorul caruia se realizeaza tarte dulci si sarate, dar si biscuiti.

Cui i se adreseaza cursul?

Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Este un curs de nivel mediu, care se adreseaza si celor care vor sa pregateasca tarte acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.

Ce facem la curs?

5 retete de tarte moderne compuse din mai multe elemente precum: coaja de tarta, blaturi, jeleuri, creme, mousse-uri si decor.

  • lucram aluatul fraged de la zero pentru cojile de tarta, precum si toate celelalte elementele
  • invatam cum se pregateste aluatul si cum se coc cojile de tarta corect, ce forme este bine sa folosim
  • coaja de tarta clasica si cu cacao
  • realizam tarte mari si monoportii
  • pregatim blaturi, creme, sos caramel, jeleuri, mousse si de ciocolata, bezea italiana si altele
  • invatam ce ingrediente este bine sa folosim
  • invatam sa decoram tartele intr-un stil modern
  • invatam cum se pastreaza tartele dupa coacere si pentru cat timp

Cursul este hand-on, dar si cu momente de demonstratii.

Produse lucrate:

  • Tarta cu bavareza de vanilie si fructe
  • Tarta cu ciocolata si caramel
  • Tarta cu crema de migdale
  • Tarta Exotic
  • Tarta cu crema de mandarine si bezea

Cat dureaza?

Cursul are o durata de 1 zi, de la 10 – 18.00.

Unde are loc?

Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.

Detalii de inscrieri aici. Va astept cu drag!

Cristina Pastry Chef

Update – imagini de la curs

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.