Am ajuns si la editia a 2-a de Curs Choux moderne. Prima editie a fost un hit, un eveniment magic, unde am vazut cat de iubit si popular este cu adevarat acest desert.
M-am bucurat sa vad atatia oameni interesati de choux si care isi doresc sa invete sa-l pregateasca. A doua editie isi propune retete noi si la fel de delicioase.
Cui i se adreseaza cursul?
Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Nivelul este mediu si se adreseaza si celor care vor sa pregateasca choux-uri acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.
Ce facem la curs?
- aluatul oparit de la zero
- creme diferite pentru umplutura – fistic, ciocolata, exotic si altele
- jeleuri si marmelade de fructe
- sos caramel
- craqueline
- choux-uri delicioase si moderne
- lucram cu posul pentru turnat coji si pentru decor
- vorbim despre materie prima necesara pentru realizat choux-uri
5 retete de choux
- Choux cu fistic si capsuni
- Choux cu ciocolata si caramel
- Choux cu ciocolata alba si fructe rosii
- Choux cu mango si bezea
- Choux cu Bailey’s
Cat dureaza?
Cursul dureaza o zi, de la 10.00 – 17.00. Toate produsele sunt realizate intr-o zi, sunt coapte si decorate.
Cursul are loc pe 25 iunie.
Unde are loc?
Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.
Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele si o cutie cu choux-uri la final de zi. Se acorda si diploma de participare din partea scolii.
Va astept cu drag!
Parteneri:
Deliciu de Ciocolata – furnizori de materii prime si ustensile de cofetarie
Debic Global – frisca si unt
Omnia Gusti – furnizori de materie prima Horeca
Bamix – cel mai bun mixer cu imersiune
Horecons Profesional – echipamente profesionale si consultanta Horeca
Coldline Romania – echipamente frigorifice profesionale
Belcolade Chocolate – ciocolata belgiana
Puratos Grup – furnizor de materie prima
Gusta Pro – furnizor de materii prime si ustensile de cofetarie
Microgreens Romania – furnizor de microplante, fructe si legume
Update – imagini de la curs