Curs Tarte moderne, o noua editie. Pe 6 octombrie te invit la curs alaturi de mine si alti pasionati de cofetarie, ca sa pregatim cele mai delicioase tarte dulci.
Acest curs este dedicat in totalitate tematicii aluatului fraged, atat de popular in cofetarie, dar si patiserie. Cu ajutorul acestui aluat, pregatim atat coji de tarta dulci, cat si biscuiti.
La editiile anterioare am avut parte mereu de voie buna, o atmosfera foarte placuta si relaxata de lucru, cu momente intense de pregatire, dar si timp ulterior de decor si de luat notite.
Este un curs de o zi, cu multe retete si informatii valoroase de invatat.
Cui i se adreseaza cursul?
Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Este un curs de nivel mediu, care se adreseaza si celor care vor sa pregateasca tarte acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.
Ce facem la curs?
5 retete de tarte moderne compuse din mai multe elemente precum: coaja de tarta, blaturi, jeleuri, creme, mousse-uri si decor.
- lucram aluatul fraged de la zero pentru cojile de tarta, precum si toate celelalte elementele
- invatam cum se pregateste aluatul si cum se coc cojile de tarta corect, ce forme este bine sa folosim
- coaja de tarta clasica si cu cacao
- realizam tarte mari si monoportii
- pregatim blaturi, creme, sos caramel, jeleuri, mousse si de ciocolata, bezea italiana si altele
- invatam ce ingrediente este bine sa folosim
- invatam sa decoram tartele intr-un stil modern
- invatam cum se pastreaza tartele dupa coacere si pentru cat timp
Cursul este hand-on, dar si cu momente de demonstratii.
Produse lucrate:
- Tarta cu bavareza de vanilie si fructe
- Tarta cu ciocolata si caramel
- Tarta cu crema de migdale si zmeura
- Tarta Exotic
- Tarta cu crema de lamaie, mandarine si bezea
BONUS! – Tarta Tiramisu
Cat dureaza?
Cursul are o durata de 1 zi, de la 10 – 18.00.
Unde are loc?
Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.
Detalii de inscrieri aici. Va astept cu drag!
Pret promotional pana pe 16 septembrie - 740 ron.
Cristina Pastry Chef