Curs Totul despre bezea. Un nou curs de cofetarie sustinut de mine pe 3 noiembrie.

Te invit la cel mai nou curs practic si fizic, care are loc in Bucuresti luna viitoare. O tema foarte frumoasa si dulce, dar si draga mie, dedicata in intregime bezelei.

Bezeaua ocupa un loc de cinste in lumea cofetariei, ca produs de sine statator cum este Pavlova sau rulada de bezea, dar si ca element de decor precum bezeaua italiana de pe tarta cu lamaie sau cea crocanta de pe torturile de copii.

Bezeaua este un subiect fascinant si merita un curs dedicat in intregime ei. Sunt multe tipuri de bezea pe care le realizam in cofetarie si toate trebuie explicate si intelese bine. In acelasi timp, bezeaua are mai multe intrebuintari si se poate folosi atat sub forma de fursec, decor, ca prajitura sau tort.

Cui i se adreseaza cursul?

Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Nivelul este mediu si se adreseaza si celor care vor sa pregateasca aceste produse acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.

Ce facem la curs?

  • 3 tipuri de bezea
  • prajituri si torturi pe baza de bezea
  • decor din bezea
  • bezele pentru candy bar
  • bezea vegana

7 retete

  • Pavlova
  • Rulada de bezea
  • Tort de bezea cu ciocolata, cafea si nuca
  • Tarta cu lamaie si bezea
  • Cuiburi de bezea cu visine si Tonka
  • Decoratiuni din bezea
  • Mini bezele pentru candy bar

Cat dureaza?

Cursul dureaza o zi, de la 10.00 – 18.30. Toate produsele sunt realizate intr-o zi, sunt coapte si decorate.

Unde are loc?

Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.

Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele si o cutie de prajituri. Se acorda si diploma de participare din partea scolii.

Detalii pentru inscriere gasiti aici. 

Va astept cu drag!

Update – Cum a fost la curs

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.