Vin cu o veste buna pentru bloggerii culinari de peste tot. 🙂

Am descoperit o initiativa frumoasa care mi-a atras atentia. Este vorba despre o gala de premiere a blogurilor culinare organizata de restaurantul The Harbour din Bucuresti. Cred ca este un lucru bun pentru aceasta nisa care din punctul meu de vedere ar trebui sa se dezvolte cat mai mult si sa se faca cunoscuta. Si Adi Hadean scria despre acest aspect saptamana trecuta. Puteti citi articolul lui aici.

Categoriile propuse de organizatori sunt urmatoarele:

  • cea mai buna recenzie de restaurant
  • cel mai bun blogger retetar
  • cea mai complexa forma de prezentare a unei retete
  • cea mai accesata pagina de Facebook a unui blogger culinar
  • cel mai bun travel&food blogger
  • cea mai buna fotografie de produs culinar finit (Food Porn)
  • cel mai bun blogger culinar debutant
  • cel mai bun blogger culinar de nisa

Inscrierile se pot face direct pe site si incepand cu 1 februarie incepe votarea preferatilor. Castigatorii o sa fie alesi de un juriu, dar conteaza foarte mult si voturile primite de la prieteni, familie, vecini, etc.

M-am inscris si eu si am fost acceptata pentru categoriile: cea mai complexa forma de prezentare a unei retete, cel mai bun blogger culinar debutant (pentru ca nah, sunt mica si la inceput :)) si cea mai buna fotografie de produs culinar finit (Food Porn) – asta am aflat mai tarziu. Nu ma gandesc neaparat ca o sa castig, ci mai mult m-am inscris pentru experienta si ca sa cunosc alte persoane din domeniu.

Mi-ar placea sa stiu ca am parte de sprijinul vostru, al cititorilor si al prietenilor, fiind la inceput de drum. Va multumesc foarte dulce!

Cristina

Spread the love
  1. Andra says:

    Vai cat de tare, vazusem si eu competitia si ma gandisem la tine. Ce ma bucur ca te-ai inscris si ca esti si la 2 categorii nominalizata! Sprijin ai si din partea mea cat casa 😀 Multa bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.