3003-horz

O dată la ceva timp reuşim să ne adunăm, fiecare dintr-un alt colţ al Bucureştiului, şi să ne întâlnim. Eu cu fetele: Teo, Crina şi Andreea. Planificăm din timp ieşirile, discutăm frenetic pe Facebook, facem economie la telefon, plecăm mai devreme de la birou, ne rătăcim prin oraş, stăm prin trafic, prindem ploi şi furtuni, dar noi suntem acolo la ora stabilită, mai mult sau mai puţin… Nu dăm nume că i se poate întâmpla oricui, aşa e Andreea? Oricum, întâlnirile noastre sună mai degrabă a tactici şi strategii de supravieţuire a unei bătălii decât a unei ieşiri tipice cu fetele, dar aşa suntem noi mai speciale. Mie tocmai asta îmi place. Nu ne plictisim niciodată şi avem mereu ce povesti.

Mai nou, ne-am apucat să facem surprize. Sau fetele s-au gândit să facă surprize. În afara celor obişnuite de zile de naştere, unde ni se întâmplă să mai uităm uneori, chiar de două ori la rând şi cu aceeaşi persoană. Ne cerem scuze Andreeeeeaa!! V-am spus că suntem mai speciale. Important este că râdem mereu de asta când se întâmplă şi ştim să ne revanşăm.

Acum nu este vorba de uitat, doar de un cadou care a venit mai târziu după ziua mea. De aici şi marea surpriză când m-am trezit cu acest video şi un “la mulţi ani” ţipat în cor de fete la final. Eram confuză, amuzată şi în acelaşi timp foarte foarte emoţionată. Abia mi-am găsit cuvintele să le pot mulţumi pentru surpriză, care a însemnat totul pentru mine în acel moment şi în ultima perioadă, fetele ştiu. Mi-am regăsit motivaţia şi inspiraţia, sprijinul şi încurajările de care aveam nevoie să mă apuc din nou de treabă calumea.

Despre ce e vorba? Crina, Teo şi Andreea, a cărei idee a şi fost (u are ză best lepră), s-au gândit să facă un filmuleţ, despre povestea blogului meu, călătoria pe meleaguri necunoscute şi unde sunt azi. Unde sunt? Nu ştiu încă, dar se pare că pe un drum bun.

Au început cu ideea Andreei, care a dat tonul, întâlniri secrete, texte scrise şi citite, decor, filmat şi montaj. Doamne! Când au avut timp să facă toate astea? Mi-au spus câte ceva pentru că am încercat să le trag de limbă, dar nu am reuşit să scot tot. E mai frumos aşa oricum. Te lasă cu multe întrebări şi necunoscute.

Filmuleţul este WOW şi abia aşteptam să vi-l arăt şi vouă. Începe cu ieşirea mea la picnic cu Andreea, odată demult prin Tineretului, o idee pe care am avut-o la începutul blogului şi am discutat-o cu Crina (#cemaigatim, care se dorea a revoluţiona Twitter-ul, dar n-a făcut nimic), primul meu an pe blogul vechi – Bucătăria Cristinei – şi primul de altfel, trecerea pe .ro şi pagina de Facebook. S-au întâmplat ceva evenimente de atunci. Mulţumesc fetelor pentru reminder şi pentru prezentarea acestui mic proiect al meu aşa de frumos. Totul parcă pare mai organizat şi uşor decât a fost, doar văzând aşa un rezumat în 3 minute. Iar partea de final, ce să mai, cea mai amuzantă – The Making Of – unde am râs cu lacrimi. Am prietene foarte speciale, cum am spus deja. Şi filmuleţul. 🙂

Chiar aşa. Aceste fete mi-au fost mereu alături, cu blog şi fără blog, mi-au ascultat of-urile, am râs şi m-am distrat cu ele, m-au ajutat când aveam nevoie, am vorbit despre vrute şi nevrute, am strâns amintiri, am gătit împreună mai nou, şi ce bine a fost. Ele sunt fetele.

3003

 

Andreea – The Mastermind din spatele ideii cu filmuleţul, cea mai mare iubitoare de animale EVER, şi mama lui Teddy, câinele ei frumos foc. Sare mereu în ajutor şi este un suflet mare. Nu are frică de gătit, face după ochi, fără reţetă şi îi iese mereu. E aşa neînfricată şi nu ţine cont de nimeni şi de nimic. Trebuie să iasă şi iese! Am de învăţat de la ea.

 

300 Teo – Cea mai nebună, glumeaţă, amuzantă şi fun prezenţă. Teo este ritmul. Are cel mai mişto dans EVER. Nu o face nimeni. Şoferiţă nouă, femeie de carieră, mereu cu sfaturi pe plan profesional, cea care mi le dă adică, ştie toţi oamenii din industria publicităţii din România şi are un super prieten. Îmi place mult de ei împreună. Vrea şi ea să gătească. Momentan este cel mai de preţ ajutor în bucătărie pentru că ea spală vasele. Asta îi place şi asta face. Abia aştept să mănânc ceva gătit de ea.

3001Crina – Scrie grozav de bine. O găsiţi aici – http://crinacoranga.ro. Eu găsesc frumuseţe, plăcere, alinare, bun gust şi muuuult talent atunci când citesc ce mai scrie nou #peblog, unde o urmăresc cu drag. Susţinătoare de maratonişti, stăpâna lui Muc, broasca ei ţestoasă,  care apare şi în filmuleţ, mare mare fan Sex and The City, şi mică fashionista. Este foarte creativă şi îi place şi ei să gătească.

Cred că ne vom face un club de gătit. N-ar fi o idee rea. Oricum nu ştiu că am scris despre ele. Ha, că le-am făcut şi eu o surpriză! 😀 Sper să vă placă fetelor! Eu vă mulţumesc din nou pentru filmuleţ.

I LOVE it! Vă pupă Mehe!

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.