C

Ce filtru de apa folosesc la bucatarie

Sunt foarte preocupata de apa pe care o consum si o folosesc la gatit. Acum ceva timp am investit intr-o cana cu fitru si de acolo folosesc pentru baut, dar si la ceai, fiert paste, supe, fiert legume, etc.

Se stie ca apa din Bucuresti, mai ales, este plina de clor, impuritati si are un miros neplacut. Mie nu imi place deloc sa o consum direct de la robinet. Este foarte important ce apa folosim si la bauturi. Apa pentru ceai sau cafea daca are gust puternic de clor sau este folosita direct de la robinet, poate sa aiba un impact negativ asupra gustului final si calitatii bauturii. Cafeaua cu apa de la robinet este mai amara.

Anul acesta am investit intr-un filtru profesional de la 3M pentru bucatarie. Am ales din mai multe modele stand de vorba cu un consultant foarte amabil si de ajutor. Modelul ales de mine este HF-20L cu carbune activ Carbon Block. In plus, are membrana I.M.P.A.C.T care retine 99,9% din bacterii. Pentru acest filtru, am ales varianta de robinet separat de cel deja existent la chiuveta. Robinetul a fost instalat in chiuveta, langa robinetul pe care il aveam deja. Filtrul a fost instalat sub chiuveta si nu se vede.

Noul meu filtru este absolut minunat! Este doar pentru apa rece si il folosesc pentru apa de baut, pentru apa de ceai si cafea, spal legumele si fructele cu aceasta apa si o folosesc la gatit.

filtru de apa 3M cu robinet

Imi place foarte mult faptul ca apa curge direct filtrata din robinet si o pot folosi imediat. Este un robinet legat la filtrul de sub chiuveta care are debit de 2 litri pe minut cu 3M AquaPure Complete. Gasiti aici produsul. Filtrul meu este cu debit mare de 6,3 litri/minut HF20-I. Combinatia aceasta m-a ajutat sa maresc debitul robientului pana la 3,5 litri/minut. Este perfect pentru ce nevoi am eu intr-o bucatarie casnica. Debitul apei mai depinde si de presiunea din retea.

Avantajele unui astfel de robinet sunt costurile mai mici la cartus. Acesta trebuie schimbat o data pe an. Alt tip de filtru de apa oferit de cei de la 3M este cel care se monteaza direct la robinetul existent, fara sa fie vizibil. Debitul ramane la fel ca cel de la robinetul normal. In cazul acesta, trebuie ales doar modelul de filtru, fara robinet.

Modelul exact pe care il am eu il gasiti aici. Produsul se poate comanda direct de pe site. Livrarea este gratuita la orice comanda de peste 130 ron. Robinetul este cromat si s-a potrivit la modelul de chiuveta si robinet pe care le am deja. Este foarte finut. Se poate monta acolo unde doriti, pe chiuveta sau in blat.

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.