Ador zilele de curs! Sunt pline de emotii, adrenalina si energie pozitiva.
Imi place sa predau, imi place sa fiu trainer si combin asta cu pasiunea mea pentru cofetarie. Este scris si in astre pentru mine ca era menit sa fiu implicata in viata asta in educatie si in ceva creativ, artistic, frumos pe parte culinara.
In plus, ambii parinti au fost profesori la un moment dat asa ca am si mostenit un fler pentru a fi profesor. Energia insa pe care o aduc la cursuri, atrage dupa sine oameni cu aceeasi frecventa si alaturi de care ziua curge frumos, lin, cu voie buna si zambete.
Da, este de munca. Eu trag mult ca sa ma asigur ca toata lumea intelege, ca urmareste tot ce facem, ca invata lucruri noi si pleaca cu totul clar. Mediul insa in care se lucreaza este unul benefic si pozitiv. Si asta ma bucura.
Este greu si obositor pe alocuri, dar energia care se creeaza si care este adusa in prim-plan este cea care da tonul cursului si il duce la bun sfarsit. Doar cine preda cursuri si organizeaza training-uri poate sa inteleaga efortul si munca din spate, precum si atentia oferita simultan unui grup de 15-17 oameni, care toti au intrebari, trebuie organizati, supravegheati, in timp ce in sala pe fundal este o atmosfera placuta. Atentia la detalii este maxima, informatiile trebuie sa fie bune si corecte, de ajutor, explicatiile pe masura si prezenta una placuta, care inspira.
Pozele de la cursuri realizate foarte artistic de Ramona, PR-ul scolii Horeca School spun tot. Multumesc Ramo!
Eu ma bucur de inca un curs dus la bun sfarsit si o comunitate frumoasa care este deja formata in jurul cursurilor mele si care este in continua crestere. In plus, ma bucur ca pot realiza lucruri frumoase si creative din lumea culinara in continuare.
Pana la urmatorul curs, va pup!
Cristina