Pe 10 septembrie ne revedem la o noua editie a cursului Choux-uri moderne, dedicat in intregime aluatului oparit.
Choux-urile sunt cele mai moderne prajituri la ora actuala, dar si cele mai trendy. La acest curs vom lucra mai multe retete de choux cu arome diferite si pentru prima data, introduc si Paris Brest.
Cui i se adreseaza cursul?
Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Nivelul este mediu si se adreseaza si celor care vor sa pregateasca choux-uri acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.
Ce facem la curs?
- aluatul oparit de la zero
- creme diferite pentru umplutura – fistic, ciocolata, exotic si altele
- jeleuri si marmelade de fructe
- sos caramel
- craqueline
- choux-uri delicioase si moderne, plus Paris Brest
- lucram cu posul pentru turnat coji si pentru decor
- vorbim despre materie prima necesara pentru realizat choux-uri
5 retete
- Choux cu fistic si capsuni
- Choux cu ciocolata si caramel
- Choux cu mango si bezea
- Choux cu Bailey’s
- Paris Brest a la creme
Cat dureaza?
Cursul dureaza o zi, de la 10.00 – 17.30. Toate produsele sunt realizate intr-o zi, sunt coapte si decorate.
Unde are loc?
Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.
Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele si o cutie de prajituri. Se acorda si diploma de participare din partea scolii.
Detalii pentru inscriere gasiti aici. Va astept cu drag!
Parteneri:
Deliciu de Ciocolata – furnizori de materii prime si ustensile de cofetarie
Debic Global – frisca si unt
Omnia Gusti – furnizori de materie prima Horeca
Bamix – cel mai bun mixer cu imersiune
Horecons Profesional – echipamente profesionale si consultanta Horeca
Coldline Romania – echipamente frigorifice profesionale
Belcolade Chocolate – ciocolata belgiana
Puratos Grup – furnizor de materie prima
Gusta Pro – furnizor de materii prime si ustensile de cofetarie
Microgreens Romania – furnizor de microplante, fructe si legume
Va astept la curs! 💜