C

Curs Choux-uri Moderne, prima editie

Un nou curs, o noua provocare. Continuam seria de cursuri de cofetarie de la Horeca School cu o prima editie dedicata in totalitate choux-urilor.

Cursul are loc pe 12 martie, duminica. Este un concept nou la care am lucrat ceva timp si mi-am dorit sa vin cu retete noi interesante, moderne si gustoase.

Cui i se adreseaza cursul?

Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Nivelul este mediu si se adreseaza si celor care vor sa pregateasca choux-uri acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.

Ce facem la curs?

  • aluatul oparit de la zero
  • creme diferite pentru umplutura – fistic, ciocolata, exotic si altele
  • jeleuri si marmelade de fructe
  • sos caramel
  • craqueline
  • choux-uri delicioase si moderne
  • lucram cu posul pentru turnat coji si pentru decor
  • vorbim despre materie prima necesara pentru realizat choux-uri

5 retete de choux

  • Choux cu fistic si capsuni
  • Choux cu ciocolata si caramel
  • Choux cu ciocolata alba si fructe rosii
  • Choux cu mango si bezea
  • Choux cu Bailey’s

Cat dureaza?

Cursul dureaza o zi, de la 10.00 – 17.00. Toate produsele sunt realizate intr-o zi, sunt coapte si decorate.

Unde are loc?

Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.

Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele si o cutie cu choux-uri la final de zi. Se acorda si diploma de participare din partea scolii.

Detalii pentru inscriere gasiti aici. Va astept cu drag!

Parteneri:

Deliciu de Ciocolata – furnizori de materii prime si ustensile de cofetarie
Debic Global – frisca si unt
Omnia Gusti – furnizori de materie prima Horeca
Bamix – cel mai bun mixer cu imersiune
Horecons Profesional – echipamente profesionale si consultanta Horeca
Coldline Romania – echipamente frigorifice profesionale
Belcolade Chocolate – ciocolata belgiana
Puratos Grup – furnizor de materie prima
Gusta Pro – furnizor de materii prime si ustensile de cofetarie
Microgreens Romania – furnizor de microplante, fructe si legume

Update – imagini de la curs

Ne vedem la urmatoarea editie!

P.S. Pentru ca a fost atat de mare interesul pentru acest curs, il reluam pe 25 iunie. Abia astept!

CategoriesFără categorie
Spread the love
  1. Wikis says:

    Ador acest concept de curs cu tematica bazata pe choux-uri! Suna atat de modern si interesant! Imi doresc sa fiu si eu acolo, sa fac ce e mai nou si mai modern. Este un cadou perfect pentru cei care isi doresc sa inoveze retetele de choux. Se merita sa participi la aceasta editie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.