Un nou curs, o noua provocare. Continuam seria de cursuri de cofetarie de la Horeca School cu o prima editie dedicata in totalitate choux-urilor.
Cursul are loc pe 12 martie, duminica. Este un concept nou la care am lucrat ceva timp si mi-am dorit sa vin cu retete noi interesante, moderne si gustoase.
Cui i se adreseaza cursul?
Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Nivelul este mediu si se adreseaza si celor care vor sa pregateasca choux-uri acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.
Ce facem la curs?
- aluatul oparit de la zero
- creme diferite pentru umplutura – fistic, ciocolata, exotic si altele
- jeleuri si marmelade de fructe
- sos caramel
- craqueline
- choux-uri delicioase si moderne
- lucram cu posul pentru turnat coji si pentru decor
- vorbim despre materie prima necesara pentru realizat choux-uri
5 retete de choux
- Choux cu fistic si capsuni
- Choux cu ciocolata si caramel
- Choux cu ciocolata alba si fructe rosii
- Choux cu mango si bezea
- Choux cu Bailey’s
Cat dureaza?
Cursul dureaza o zi, de la 10.00 – 17.00. Toate produsele sunt realizate intr-o zi, sunt coapte si decorate.
Unde are loc?
Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.
Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele si o cutie cu choux-uri la final de zi. Se acorda si diploma de participare din partea scolii.
Detalii pentru inscriere gasiti aici. Va astept cu drag!
Parteneri:
Deliciu de Ciocolata – furnizori de materii prime si ustensile de cofetarie
Debic Global – frisca si unt
Omnia Gusti – furnizori de materie prima Horeca
Bamix – cel mai bun mixer cu imersiune
Horecons Profesional – echipamente profesionale si consultanta Horeca
Coldline Romania – echipamente frigorifice profesionale
Belcolade Chocolate – ciocolata belgiana
Puratos Grup – furnizor de materie prima
Gusta Pro – furnizor de materii prime si ustensile de cofetarie
Microgreens Romania – furnizor de microplante, fructe si legume
Update – imagini de la curs
Ne vedem la urmatoarea editie!
P.S. Pentru ca a fost atat de mare interesul pentru acest curs, il reluam pe 25 iunie. Abia astept!
Ador acest concept de curs cu tematica bazata pe choux-uri! Suna atat de modern si interesant! Imi doresc sa fiu si eu acolo, sa fac ce e mai nou si mai modern. Este un cadou perfect pentru cei care isi doresc sa inoveze retetele de choux. Se merita sa participi la aceasta editie!