Curs de cofetarie in weekend. Acest curs incepe din nou in data de 29 ianuarie 2022. Am ajuns la a 7-a editie si 6 grupe minunate de cofetari care au terminat acest curs pana acum.
Cui i se adreseaza acest curs?
Tuturor persoanelor care sunt pasionate de cofetarie, prajituri si deserturi in general. Cei care sunt la inceput de drum si vor sa-si insuseasca baza acestui domeniu frumos, cei care vor sa afle mai multe despre cofetarie si sa invete retete noi, cei care vor o calificare in domeniu pentru un loc de munca sau business propriu. Cursul ofera diploma eliberata de Ministerul Muncii.

Care este durata?
Cursul de cofetarie de weekend dureaza 7 saptamani; 7 sambate de la ora 10-14.
Ce module parcurgem?
7 lectii diferite care acopera baza cofetariei:
- teorie despre materia prima si ustensile/utilaje de cofetarie, piping skills
- fursecuri
- tarte
- eclere
- Babka
- briose
- torturi clasice

Care este data de incepere?
Cursul incepe pe 29 ianuarie.
Unde are loc cursul?
Cursul se tine in Bucuresti, la Horeca School.
Inscrieri si mai multe detalii gasiti aici.
Parteneri:
Deliciu de Ciocolata – furnizori de materii prime si ustensile de cofetarie
Debic Global – frisca si unt
Omnia Gusti – furnizori de materie prima Horeca
Bamix – cel mai bun mixer cu imersiune
Horecons Profesional – echipamente profesionale si consultanta Horeca
Coldline Romania – echipamente frigorifice profesionale
Belcolade Chocolate – ciocolata belgiana
Puratos Grup – furnizor de materie prima
Vanilie de Madagascar – vanilie de calitate
Gusta Pro – furnizor de materii prime si ustensile de cofetarie
Microgreens Romania – furnizor de microplante, fructe si legume
Va astept cu drag!
Cristina