Curs de cofetarie nou. Va anunt ca in data de 14-15 mai o sa sustin un nou curs profesional dedicat cofetariei.
Cui i se adreseaza cursul?
Este un curs de nivel mediu-avansat, care se adreseaza antreprenorilor sau viitorilor antreprenori, persoanelor care isi desfasoara activitatea intr-un laborator de cofetarie si doresc sa isi dezvolte abilitatile si cunostintele si sa se adapteze la noile trenduri in cofetarie.
Ce facem la curs?
10 retete moderne de prajituri cu creme noi, mai gustoase, mai cremoase, decor modern si atragator. Retetele sunt de produse de cofetarie populare la noi pe piata, care se gasesc in cofetarii si care sunt consumate des. Ideea este sa se schimbe stilul de prezentare, dar si elementele componente sa fie imbunatatite.
Retete:
Cioco vanilla – monoportie cu vanilie si ciocolata
Pink Ruby – monoportie cu ciocolata Ruby si zmeura
Pavlova cu capsuni
Tarta cu lamaie si bezea
Tarta cu ciocolata si caramel sarat
Choux cu fistic
Tiramisu la pahar
Rom baba la pahar
Cheesecake cu fructe
Cupcake cu vanilie
Cat dureaza cursul?
Cursul dureaza 2 zile, de la 10.00 – 17.00.
Unde are loc cursul?
Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.
Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele, masa de pranz si degustare de prajituri la final. Se acorda si diploma de participare din partea scolii.
Detalii pentru inscriere gasiti aici. Va astept cu drag!
Parteneri:
Deliciu de Ciocolata – furnizori de materii prime si ustensile de cofetarie
Debic Global – frisca si unt
Omnia Gusti – furnizori de materie prima Horeca
Bamix – cel mai bun mixer cu imersiune
Horecons Profesional – echipamente profesionale si consultanta Horeca
Coldline Romania – echipamente frigorifice profesionale
Belcolade Chocolate – ciocolata belgiana
Puratos Grup – furnizor de materie prima
Vanilie de Madagascar – vanilie de calitate
Gusta Pro – furnizor de materii prime si ustensile de cofetarie
Microgreens Romania – furnizor de microplante, fructe si legume