Te invit la o noua editie a celui mai indragit curs de cofetarie – Curs eclere, choux si Paris Brest.
Pe 1 septembrie la Horeca School in Bucuresti alaturi de o noua grupa de cursanti, sustin un curs fizic pentru pasionatii de cofetarie. O zi petrecuta impreuna pentru a descoperi secretele unui eclere reusit si a celor mai fine creme.
Retete noi si produse noi, inspirate din cele mai noi tendinte.
Cui i se adreseaza cursul?
Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Nivelul este mediu si se adreseaza si celor care vor sa pregateasca aceste produse acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.
Ce facem la curs?
- aluatul oparit de la zero
- creme diferite pentru umplutura – fistic, ciocolata, Baileys, tiramisu
- jeleuri si marmelade de fructe
- craqueline
- choux-uri si eclere delicioase si moderne, plus Paris Brest
- lucram cu posul pentru turnat coji si pentru decor
- vorbim despre materie prima necesara pentru realizat aceste produse
5 retete
- Choux cu fistic si capsuni
- Choux Padurea Neagra
- Choux Bailey’s
- Ecler Tiramisu
- Paris Brest a la creme
Cat dureaza?
Cursul dureaza o zi, de la 10.00 – 18.30. Toate produsele sunt realizate intr-o zi, sunt coapte si decorate.
Unde are loc?
Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.
Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele si o cutie de prajituri. Se acorda si diploma de participare din partea scolii.
Detalii pentru inscriere gasiti aici. Va astept cu drag!