C

Curs Eclere si Choux, 2 februarie

Curs Eclere si Choux, o noua editie. Am inceput anul cu o serie noua de cursuri dedicate cofetariei.

Pe 2 februarie are loc primul curs dedicat aluatului oparit, editie speciala de Sf. Valentin.

Pentru acest curs am ales cele mai populare retete din toate realizate pana acum, dar si cateva noi.

Cui i se adreseaza cursul?

Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Nivelul este mediu si se adreseaza si celor care vor sa pregateasca aceste produse acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.

Ce facem la curs?

  • aluatul oparit de la zero
  • creme diferite pentru umplutura
  • jeleuri si marmelade de fructe
  • craqueline
  • choux-uri si eclere delicioase si moderne
  • lucram cu posul pentru turnat coji si pentru decor
  • vorbim despre materie prima necesara pentru realizat aceste produse

6 retete

  • Choux cu fistic si capsuni
  • Choux Red Velvet
  • Choux Bailey’s
  • Choux Mango si bezea flambata
  • Ecler cu ciocolata si Tonka
  • Ecler cu alune de padure si sos caramel

BONUS – Chouquettes cu zmeura – mini gogosele din aluat oparit umplute cu crema de zmeura

Cat dureaza?

Cursul dureaza o zi, de la 10.00 – 18.30. Toate produsele sunt realizate intr-o zi, sunt coapte si decorate.

Unde are loc?

Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.

Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele si o cutie de prajituri. Se acorda si diploma de participare din partea scolii.

Detalii pentru inscriere gasiti aici. Va astept cu drag!

PRET PROMOTIONAL pana pe 23 ianuarie – 870 ron 950 ron

Love and eclairs,

Cristina

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.