Curs Tarte moderne. Editia 4 are loc pe 17-18 septembrie.

Acest curs a devenit unul dintre preferatele mele pentru ca imi plac tartele foarte mult. Imi doresc sa impartasesc cu voi secretele din spatele acestui preparat de cofetarie si impreuna sa realizam tarte moderne frumoase si de foarte buna calitate.

Cui i se adreseaza cursul?

Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Este un curs de nivel mediu, care se adreseaza si celor care vor sa pregateasca tarte acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.

Ce facem la curs?

7 retete de tarte moderne compuse din mai multe elemente precum: coaja de tarta, blaturi, jeleuri, creme, mousse-uri si decor.

  • lucram aluatul fraged de la zero pentru cojile de tarta, precum si toate celelalte elementele
  • invatam cum se pregateste aluatul si cum se coc cojile de tarta corect, ce forme este bine sa folosim
  • coaja de tarta clasica, cu cacao, colorata
  • pregatim blaturi, creme, sos caramel, jeleuri, mousse-uri de fructe si de ciocolata, crocant de arahide, bezea italiana si altele
  • invatam ce ingrediente este bine sa folosim
  • invatam sa decoram tartele intr-un stil modern
  • invatam cum se pastreaza tartele dupa coacere si pentru cat timp

Cursul este hand-on, dar si cu momente de demonstratii.

Produse lucrate la curs:

  • Tarta cu crema de migdale si zmeura 
  • Tarta cu lamaie si bezea
  • Tarta cu bavareza de vanilie si fructe rosii 
  • Tarta exotic 
  • Tarta cu coacaze negre si afine
  • Tarta cu ciocolata si sos caramel sarat

BONUS – Tarta Snickers

Cat dureaza cursul?

Cursul are o durata de 2 zile de la 9.30 – 17.00. Are loc pe 17-18 septembrie 2022.

Unde are loc cursul?

Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.

Detalii de inscrieri aici. Va astept cu drag!

Cristina Pastry Chef

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.