Curs Torturi clasice. Va invit la un nou curs de cofetarie, sustinut la Horeca School, in data de 8-9 iulie.
De data aceasta tematica este dedicata torturilor clasice. La cerere, am organizat un curs special despre torturi – cele mai iubite produse de cofetarie.

Cui i se adreseaza acest curs?
Este un curs de nivel mediu-avansat, care se adreseaza tututor persoanelor pasionate de cofetarie si torturi. Oricine isi doreste sa cunoasca mai bine secretele din spatele torturilor, blaturilor, cremelor si elementelor de decor este binevenit.
Ce facem la curs?
Mai multe retete de torturi clasice, precum:
- Tort Red Velvet
- Tort Carrot Cake
- Pavlova
- Tort Fraisier
- Tort Trois Mousse
- Tort Opera Gateaux
- Tort Padurea Neagra
- Cheesecake copt
Cat dureaza cursul?
Cursul dureaza 2 zile, de la 10:00 – 17:00.
Unde are loc cursul?
Cursul are loc la Horeca School, in Bucuresti.
Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele, diploma de participare si o selectie din torturi la final.
Detalii pentru inscriere gasiti aici. Va astept cu drag!
Multumesc partenerilor:
Deliciu de Ciocolata – furnizori de materii prime si ustensile de cofetarie
Debic Global – frisca si unt
Omnia Gusti – furnizori de materie prima Horeca
Bamix – cel mai bun mixer cu imersiune
Horecons Profesional – echipamente profesionale si consultanta Horeca
Coldline Romania – echipamente frigorifice profesionale
Belcolade Chocolate – ciocolata belgiana
Puratos Grup – furnizor de materie prima
Gusta Pro – furnizor de materii prime si ustensile de cofetarie
Microgreens Romania – furnizor de microplante, fructe si legume
Update – cum a fost la curs ♥