Saptamana trecuta, in Bucuresti a avut loc gala Horeca Women Awards. Acest eveniment este primul din Romania, care aduce in centrul atentiei leadership-ul feminin din industria ospitalitatii. A debutat in 2020 si de atunci, anual, se premiaza doamnele care isi aduc contributia in acest domeniu. Juriul care voteaza este format din profesionisti din domeniu, dar si din domenii conexe. Evenimentul este organizat de Trends by HRB.

Am fost fericita sa fiu si eu nominalizata anul acesta la categoria Rising Star – Restaurant, Cafe, Pastry & Bakery.

A fost o onoare sa particip la eveniment alaturi de profesionistele din domeniu. Ma bucur ca pot sa-mi aduc si eu contributia si aportul in aceasta lume. Am muncit multi ani in Horeca si este minunat sa pot sa fiu recunoscuta si apreciata pentru munca depusa.

M-am bucurat sa revad prieteni si cunostinte, dar sa si cunosc in persoana chefi, pastry chefi pe care ii stiam doar din online. Good networking.

Am petrecut o seara frumoasa alaturi de jumatatea mea din viata personala, dar si din viata profesionala. Un barbat minunat alaturi de care am inceput sa construim la visul nostru – cofetaria proprie – Cofetaria Zmeur.

De aceea a venit si premiul, printre altele. Anul acesta, de curand, am deschis propriul laborator de cofetarie. Abia astept sa va povestesc mai mult despre asta. 🙂 Momentan, ne gasiti pe Facebook si Instagram, unde postam zilnic ce bunatati pregatim.

Am avut emotii la nominalizare si m-am bucurat mult ca am castigat.

Multumesc pentru premiu si recunoastere! O sa multumesc aici si familiei si logodnicului meu pentru sprijin si ajutor. Ma simt norocoasa si fericita.

Am renuntat acum 9 ani la jobul de birou pentru o pasiune, care nu m-am asteptat sa ma duca vreodata asa de departe. Nu am crezut ca o sa ma schimbe asa de mult si o sa-mi schimbe viata, dar asa s-a intamplat.

Ce ma recomanda pe mine pentru acest premiu totusi?

  • sunt un pastry chef care chiar a lucrat in domeniu. Asta conteaza mult ca si experienta de munca si know-how hands-on.
  • am terminat o scoala de bucatari in Bucuresti
  • am lucrat intr-un hotel de renume si un bistro 2 ani pana sa plec din tara
  • am lucrat in Londra timp de 4 ani ca pastry chef in cofetarii si locuri precum, Ottolenghi, Oree Boulangeries, Harrods si Cakes and Bubbles by Albert Adria, unde l-am si cunoscut
  • am invatat cofetarie frantuzeasca, britanica, americana si cu influenta israeliana. Un pic din toate. Am invatat lucrand in domeniu, nu doar din carti, de pe internet sau in scoli.
  • de 2 ani si jumatate sunt implicata in programe de educatie culinara si predau cursuri de cofetarie si patiserie la Horeca School. Ma bucura meseria de trainer si formator si faptul ca pot sa dau mai departe cunostinte catre oameni pasionati. Am predat sute de cursuri fizice pe diverse subiecte de cofetarie si patiserie.
  • scriu despre cofetarie si public retete pe blog din 2011
  • continui sa studiez si sa aprofundez cunostinte noi legate de cofetarie in fiecare zi
  • am participat la masterclass-uri cu chefi renumiti international si am lucrat alaturi de ei
  • pot sa ofer servicii de consultanta pentru meniuri de desert si retete de cofetarie pentru ca am lucrat in cofetarii si restaurante si cunosc organizarea unei unitati de productie, mis en place, costuri, etc.
  • anul acesta, am deschis Zmeur, laborator de cofetarie artizanala

Sursa foto: Trends by HRB.

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.