M

Mâncare cu suflet – proiect caritabil. Implică-te şi tu

mancare cu suflet

Mâncare cu suflet este cel mai nou proiect de responsabilitate socială iniţiat la Horeca School, unde sunt şi eu pastry trainer, şi Asociaţia Carusel. Proiectul a început acum 5 săpămâni şi este un program pe termen lung.

O dată pe săptămână, ne întâlnim noi, echipa de bucătari şi cofetari ai şcolii, ca să gătim mâncare şi ceva dulce pentru persoanele care au mare nevoie în această perioadă.

Este o iniţiativă care a pornit din dorinţa de a ajuta şi de a face un bine.

mancare cu suflet

În fiecare săptămână, primim de la partenerii şi sponsorii noştri ingrediente şi facem un meniu. Ştim cu două zile înainte de marea găteală ce o să pregătim. Încercăm pe cât posibil să obţinem cât mai multe porţii de mâncare care să ajungă la cât mai mulţi oameni. Reuşim de fiecare dată să avem 400 de sute porţii ambalate şi porţionate ready to go.

mancare cu suflet

Suntem o echipă mică şi din nevoia unor măsuri de siguranţă şi gătim în safe mode – cu măşti şi mănuşi. Gătim şi coacem prăjituri cu multă pasiune şi drag pentru că ştim că în acest mod putem ajuta şi noi comunitatea din care facem parte.

Suntem recunoscători că putem ajuta şi dedicăm acest timp pentru lucruri care contează pentru noi.

Ca desert facem plăcintă cu mere şi tot ce pot să spun este că a devenit foarte repede populară şi apreciată de toţi. O pregătim în fiecare săptămână acum. Nu-i aşa că e de vis?

mancare cu suflet

Este realizată dintr-un aluat de post, aromat cu vanilie şi lămâie şi multă multă umplutură de mere. O să postez la un moment dat şi reţeta, cu permisiunea Emiliei, colegei mele care a propus-o. O să vă placă sigur. Eu am pregătit acasă deja o tavă.

Vreau să le mulţumesc pe această cale colegilor talentaţi şi dragi mie care gătesc cu această ocazie mâncare cu suflet:

Chef Liviu Lambrino
Chef Marco Favino
Pastry Chef Emilia Maxim – aka colega mea dragă din laboratorul de cofetărie
Gorgan Gabriel
Chef Alin Vadean
Vali Biro – ajutor de nădejde la Horeca School şi providerul prânzului nostru de zi cu zi 🙂

şi special thanks Ramonei Maria Dincă, PR Horeca School, care este cu noi în fiecare moment şi ne pozează frumos

mancare cu suflet

zâmbim pe sub măşti şi gătim cu drag #mancarecusuflet

mancare cu suflet

şi subsemnata

mancare cu suflet

Noi ţinem foarte mult la acest proiect şi ne dorim să fie pe termen lung şi ceva constant. Ştim că nu este singurul proiect social derulat în această perioadă. Cu toate acestea, e bine să fie cât mai multe astfel de iniţiative ca să ajutăm mai mult.

Lumea se schimbă în bine proiect cu proiect.

Pe această cale vreau să vă spun că ne puteţi ajuta şi voi. Cum?

  1. Puteţi susţine şi promova proiectul “Mâncare cu suflet” printr-un share la acest articol ca să ajungă la cât mai mulţi oameni.
  2. Susţineţi proiectul atunci când este anunţat pe Facebook pe pagina Horeca School. Gătim în fiecare miercuri aşa că fiţi pe fază când postăm updates şi informaţii.
  3. Donaţii în contul 𝑨𝒔𝒐𝒄𝒊𝒂𝒕𝒊𝒂 𝑪𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝑭𝒐𝒓𝒎𝒂𝒓𝒆 𝑷𝒓𝒐𝒇𝒆𝒔𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒂 𝑯𝒐𝒓𝒆𝒄𝒂 𝑺𝒄𝒉𝒐𝒐𝒍 𝑹𝑶81𝑶𝑻𝑷𝑽113000631548𝑹𝑶03, 𝒄𝒖 𝒎𝒆𝒏𝒕𝒊𝒖𝒏𝒆𝒂 “𝒎𝒂𝒏𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒄𝒖 𝒔𝒖𝒇𝒍𝒆𝒕”.
  4. Pentru alte donaţii care constau în alimente, puteţi contacta fondatorul Horeca School, Cristina Van Der Schaaf la adresa 𝒄𝒓𝒊𝒔𝒕𝒊𝒏𝒂.𝒉𝒐𝒓𝒆𝒄𝒂𝒔𝒄𝒉𝒐𝒐𝒍@𝒈𝒎𝒂𝒊𝒍.𝒄𝒐𝒎.

Vă mulţumesc frumos!

Beneficiarii proiectului “Mâncare cu suflet” sunt familii care în acest moment de criză nu mai au resurse şi sunt în baza de date a Asociaţiei Carusel.

Misiunea Asociaţiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv şi reactiv în vederea promovării şi apărării drepturilor şi libertăţilor omului. Mergeţi la ei pe site ca să aflaţi mai multe despre proiectele lor.

Susţinătorii proiectului sunt Horeca School, Parmafood Group Distribution, SNICK AMBALAJE – Importator si Distribuitor, Nordic Food, FLOUR POWER Bakery, care donează pâine, Microgreens Romania şi Fruit Gang, care ne oferă cele mai bune şi frumoase mere pentru plăcinta noastră cu mere.

Partener media & comunication este Trends by HRB. 

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.