U

Unde gasesti produse de cofetarie

Unui cofetar ii trebuie mereu ustensile si ingrediente ca sa pregateasca deserturi bune. Si ceva experienta si spor ca sa iasa totul bine.

Sunt cateva locuri de unde eu ma aprovizionez cu produse de cofetarie. Cumpar de obicei totul online sau de la furnizori dedicati pentru Horeca.

Este mult mai usor azi decat acum 8 ani cand am inceput eu meseria de cofetar. Pe atunci nu tin minte sa fi fost atat de simplu sa gasesti la un click distanta pasta de zahar, coloranti, forme de silicon de la Pavoni, spray velvet sau ciocolata belgiana, mai ales pentru uz casnic.

Chiar daca fac shopping online, din cand in cand imi place sa pot sa merg si intr-un magazin fizic. Recent, am fost in vizita la Gusta Pro, unul dintre magazinele din Bucuresti unde gasesc ce imi trebuie pentru laborator sau pentru acasa.

Ce puteti sa gasiti si voi aici?

La Gusta Pro, au decoruri diverse pentru torturi si prajituri (toppere, bilute de zahar, flori din ciocolata, mini tablete de ciocolata), arome, coloranti, spray velvet, ciocolata belgiana Callebaut, forme de silicon pentru torturi, pasta de zahar, platouri pentru tort, cakedrums, cutii de tort, etc. Cand spun etc nu exagerez.

Gama de produse este variata si contine peste 3000 de produse, atat in magazinele fizice, cat si online.

Ultima data cand am fost la shopping am aflat si ca s-a deschis un magazin nou Gusta Pro in Otopeni. Acesta este si mai mare si cu mai multe produse. Daca sunteti de prin zona sau aveti drum, poate faceti o vizita. 🙂

Produsele lor se adreseaza amatorilor, dar si profesionistilor in acelasi timp, cat si producatorilor industriali din domeniul cofetariei si patiseriei.

Sa ii cautati si online pe https://gustapro.ro/. In Bucuresti sunt pe str. Mitropolit Nifon nr. 32 si in Otopeni sunt pe Calea Bucurestilor nr. 16.

Eu ultima oara am plecat incarcata cu ciocolata, pasta de fistic si forme de ciocolata. Pregatesc o surpriza! 🙂

Spor la shopping si voua!

Cristina

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.