C

Chefs Experience, o nouă recomandare de restaurant

IMG_0987

There’s a new kid in town şi se numeşte Chefs Experience! Prima dată am ajuns acolo înainte de deschiderea oficială, la un eveniment Pop up Dinner. Mi-au plăcut preparatele Irinei, deşi unele au fost cam picante pentru gustul meu. Partea bună este că acestea se găsesc acum şi în meniul de la Chefs, spre plăcuta mea surpriză. Vă recomand cu drag supa cremă de porumb cu midii şi fulgi de chilli şi salata cu brânză camembert gratinată în panko, piersici la grătar şi muguri de pin. Pentru mine au fost adevărate experienţe culinare!

Cam despre asta este vorba la acest restaurant nou. Dorinţa celor implicaţi în proiect este să le ofere clienţilor o experienţă culinară inedită, ceva care să-i surprindă, să rămână cu o amintire plăcută şi să fie un loc unde pot încerca anumite preparate gătite de mai mulţi chefi. În zilele de miercuri sau joi au loc live cooking shows prezentate de un alt chef de fiecare dată. Se poate participa pe bază de rezervare şi se poate degusta un meniu sofisticat şi interesant. Până acum au fost implicaţi Chef David Contant şi Petru Buiucă, câştigător MasterChef.

Meniul localului este internaţional iar la prânz, în fiecare săptămână, se schimbă specificul. Cu ocazia aceasta puteţi degusta preparate din Spania, Grecia, Japonia, Mexic, etc.

IMG_1285

În afara evenimentului Pop up Dinner, am fost la restaurantul Chefs Experience ca să degust preparatele din meniu, desigur. Fiind aşa cald am optat pentru ceva mai uşor şi simplu: somon proaspăt în crustă de susan negru pe pat de dovlecei, servit cu sos de fenel (fenicul). Sora mea, care mă însoţeşte mai mereu la astfel de ieşiri, şi-a comandat o porţie de pappardelle cu somon şi fenicul. Şi la gusturi suntem gemene. Ne-au plăcut ambele preparate, combinaţia de somon cu fenicul e chiar reuşită. Mi-a plăcut servirea pastelor şi somonul arăta foarte elegant. Le recomandăm cu drag. Şi pentru că este mereu loc de desert, chiar şi pe caniculă, am optat aici pentru ceva nou, un tort Rum Passion cu bezea italienească, foarte mare, dulce şi gustos. A încheiat seara perfect!

DSC_0015

DSC_0024

DSC_0053

Localul are 90 de locuri înăuntru plus terasă şi un design special. Mobilierul a fost creat de designeri români iar vesela de ceramică a fost realizată la Piscu special pentru restaurant. Atmosfera este una foarte intimă, caldă şi relaxată cu muzică lounge. Este locul perfect pentru o seară liniştită petrecută cu prietenii sau partenerul iar pentru cei care sunteţi în căutare de experienţe culinare inedite ca mine, aici trebuie să veniţi!

DSC_0103

colaj1

Photo credit imaginile 1 şi 2: Bogdan Brasoveanu

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.