Noul an aduce editii noi ale celor mai frumoase cursuri de cofetarie pe care le sustin deja de ceva timp.
Am ajuns la editia 4 de Curs Choux si Paris Brest moderne. Aceste prajituri sunt preferatele tuturor.
Va invit pe 25 februarie alaturi de mine la un curs de 1 zi unde invatam sa pregatim retete delicioase si moderne impreuna.
Cui i se adreseaza cursul?
Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Nivelul este mediu si se adreseaza si celor care vor sa pregateasca choux-uri acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.
Ce facem la curs?
- aluatul oparit de la zero
- creme diferite pentru umplutura – fistic, ciocolata, exotic si altele
- jeleuri si marmelade de fructe
- sos caramel
- craqueline
- choux-uri delicioase si moderne, plus Paris Brest
- lucram cu posul pentru turnat coji si pentru decor
- vorbim despre materie prima necesara pentru realizat choux-uri
5 retete
- Choux cu fistic si capsuni
- Choux cu ciocolata si caramel
- Choux cu mango si bezea
- Choux cu Bailey’s
- Paris Brest a la creme
Cat dureaza?
Cursul dureaza o zi, de la 10.00 – 17.30. Toate produsele sunt realizate intr-o zi, sunt coapte si decorate.
Unde are loc?
Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.
Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele si o cutie de prajituri. Se acorda si diploma de participare din partea scolii.
Detalii pentru inscriere gasiti aici. Va astept cu drag!
Parteneri:
Deliciu de Ciocolata – furnizori de materii prime si ustensile de cofetarie
Debic Global – frisca si unt
Omnia Gusti – furnizori de materie prima Horeca
Bamix – cel mai bun mixer cu imersiune
Horecons Profesional – echipamente profesionale si consultanta Horeca
Coldline Romania – echipamente frigorifice profesionale
Belcolade Chocolate – ciocolata belgiana
Puratos Grup – furnizor de materie prima
Gusta Pro – furnizor de materii prime si ustensile de cofetarie
Microgreens Romania – furnizor de microplante, fructe si legume
Va astept la curs! ❤️