C

Curs de eclere moderne de Sf. Valentin

Curs de eclere moderne. Urmeaza o noua editie pe 13 februarie. Anul trecut am organizat prima editie si puteti sa vedeti imagini aici. Am vrut anul acesta sa pregatesc ceva special in luna iubirii, de Sf. Valentin si Dragobete. Am conturat un curs cu retete potrivite de sezon.

Cui i se adreseaza cursul?

Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Este un curs de nivel mediu, care se adreseaza si celor care vor sa pregateasca eclere acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.

Ce facem la curs?

Pregatim aluatul de eclere de la zero si invatam secretele din spatele prepararii lui. Acest aluat este de baza in cofetarie si este foarte complex. Cu informatiile corecte si un ghid bun, pot iesi foarte bine de fiecare data. Invatam sa posam eclere si sa le coacem corect. Pregatim 7 creme pentru umplutura si decor, 2 glazuri pentru acoperit eclerele, dar si alte elemente, precum jeleuri de fructe.

6 retete de eclere Bonus – Red Choux

  • Pink Amaro – ecler cu ciocolata amaruie si jeleu de capsuni
  • Vanilla love – ecler cu vanilie si crema Chantilly
  • Fistiky – ecler cu fistic si zmeura
  • Mango passion – ecler cu mango si fructul pasiunii
  • Red Kiss – ecler cu fructe rosii

BONUS – Red choux – choux cu craquelin rosu, ganache de ciocolata alba si gem de fructe de padure.

Cat dureaza cursul?

Cursul dureaza o zi, de la 10.00 – 17.00. Toate produsele sunt realizate intr-o zi, sunt coapte si decorate.

Unde are loc cursul?

Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.

Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele si o cutie cu eclere la final de zi. Se acorda si diploma de participare din partea scolii.

Detalii pentru inscriere gasiti aici. Va astept cu drag!

Parteneri:

Deliciu de Ciocolata – furnizori de materii prime si ustensile de cofetarie
Debic Global – frisca si unt
Omnia Gusti – furnizori de materie prima Horeca
Bamix – cel mai bun mixer cu imersiune
Horecons Profesional – echipamente profesionale si consultanta Horeca
Coldline Romania – echipamente frigorifice profesionale
Belcolade Chocolate – ciocolata belgiana
Puratos Grup – furnizor de materie prima
Vanilie de Madagascar – vanilie de calitate
Gusta Pro – furnizor de materii prime si ustensile de cofetarie
Microgreens Romania – furnizor de microplante, fructe si legume

Update – imagini de la curs. Multumesc tuturor pentru participare! 🙂

CategoriesFără categorie
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.