Curs de eclere moderne. Urmeaza o noua editie pe 10 aprilie.
Cui i se adreseaza cursul?
Este pentru toti pasionatii de cofetarie. Este un curs de nivel mediu, care se adreseaza si celor care vor sa pregateasca eclere acasa pentru familie si cei dragi, dar si pentru cei care au un business in domeniu.
Ce facem la curs?
Pregatim aluatul de eclere de la zero si invatam secretele din spatele prepararii lui. Acest aluat este de baza in cofetarie si este foarte complex. Cu informatiile corecte si un ghid bun, pot iesi foarte bine de fiecare data. Invatam sa posam eclere si sa le coacem corect. Pregatim creme pentru umplutura si decor, craquelin, dar si alte elemente, precum jeleuri de fructe.
5 retete de eclere
- Pink Amaro – ciocolata amaruie si capsuni
- Noisette Supreme – alune de padure si caramel
- Vanilla love – crema de vanilie si Chantilly
- Fistiky – fistic si zmeura
- Choux rosu – choux cu craquelin, crema ganache ciocolata alba si gem de fructe rosii
Cat dureaza cursul?
Cursul dureaza o zi, de la 10.00 – 17.00. Toate produsele sunt realizate intr-o zi, sunt coapte si decorate.
Unde are loc cursul?
Cursul are loc la Horeca School in Bucuresti.
Participantii vor primi suportul de curs cu toate retetele si o cutie cu eclere la final de zi. Se acorda si diploma de participare din partea scolii.
Detalii pentru inscriere gasiti aici. Va astept cu drag!
Parteneri:
Deliciu de Ciocolata – furnizori de materii prime si ustensile de cofetarie
Debic Global – frisca si unt
Omnia Gusti – furnizori de materie prima Horeca
Bamix – cel mai bun mixer cu imersiune
Horecons Profesional – echipamente profesionale si consultanta Horeca
Coldline Romania – echipamente frigorifice profesionale
Belcolade Chocolate – ciocolata belgiana
Puratos Grup – furnizor de materie prima
Vanilie de Madagascar – vanilie de calitate
Gusta Pro – furnizor de materii prime si ustensile de cofetarie
Microgreens Romania – furnizor de microplante, fructe si legume
Update – poze de la curs 🙂
Multumesc tuturor pentru participare. ♥