HOME

Babka cu ciocolată, portocale şi nuci
Babka cu ciocolata, portocale si nuci. Aceasta este o prăjitură foarte populară în Ierusalim. Eu am aflat desprea ea în Londra şi de pe internet,..

Prăjitură cu banane – fără zahăr
Prăjitură cu banane. Această prăjitură nu are zahăr, ci este îndulcită cu ajutorul bananelor foarte coapte, dar şi al fulgilor de cocos. Este o reţetă..

Tort Entremet cu ciocolata si zmeura
Tort Entremet cu ciocolata si zmeura. O combinatie divina! Sunt doua dintre ingredientele mele preferate – ciocolata neagra amaruie si zmeura, sub orice forma. Pentru..

Flan parisien
Flan parisien. Ce este? Este un desert franţuzesc format dintr-o coajă de tartă dulce umplută cu cremă fină de vanilie. Este un desert copt, de..
Postari recente
Jurnal calator
Caută o reţetă

Despre mine
Cristina, pastry chef. 🍪
Am schimbat un office job pentru meseria de cofetar. Am lucrat în ţară şi în Londra la Ottolenghi, Harrods si cu Chef Albert Adria.
Fondator Cofetaria Zmeur, pastry trainer si pastry chef pasionat.
Acest blog este foarte dulce. ♥
Cofetaria Zmeur, laboratorul meu dulce 🍰

Connect on Facebook

Fii la curent cu toate noutatile
Baza in cofetarie

Tarte perfecte în 10 paşi
Tarte perfecte în 10 paşi. Ştiu că tartele pot să fie destul de pretenţioase uneori şi complicat de pregătit. Ba e aluatul prea moale sau..

Cum se recalculeaza o reteta pentru forme diferite
Cum se recalculeaza o reteta pentru forme diferite. Acesta este un subiect foarte important. Pe mine ma intreaba cursantii mereu asta la cursurile de cofetarie…

Combinatii de arome in cofetarie
Combinatii de arome in cofetarie. Ce subiect fascinant! Ce gust dam unui tort, unei prajituri, unui ecler sau unei tarte? Retete sunt multe si oricine..